Sunday, July 20, 2008

arini aku sedih

pagi ni aku dapat mesej dari adik aku..dia mintak maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki...aku tak pasti kenapa dia tulis camtu...

dia skang ni berada kat hospital sebab degupan jantung laju..tapi doktor tak dapat kenalpasti puncanya..baru bulan lepas dia dimasukkan ke hospital atas sebab yang sama..tup2 pagi tadi kul 2 masuk balik...esok sebenarnya dia akan start belajar kat ILP Pasir Gudang...tapi dengan keadannya sekarang, taktaulah macam mana lepas ni..

buat korang yang terbaca nukilan ni, tolong doakan kesejahteraan adik aku..

1 comment:

Faizal Hilmy said...

aku pon dpt msg gak..sebak aku rase..aku amik gambar nie tau..nak mskkan dlm blog aku..